18:22 21.05.2018

"Укрпошта" з 25 травня упровадить у відділеннях сервіс миттєвого кредитування ПриватБанку через POS-термінали

2 хв читати
"Укрпошта" з 25 травня упровадить у відділеннях сервіс миттєвого кредитування ПриватБанку через POS-термінали

ПАТ "Укрпошта" з 25 травня 2018 року впровадить послугу ПриватБанку з миттєвого кредитування фізичних осіб через POS-термінали, розміщені в 1,2 тис. поштових відділень у всіх регіонах України, йдеться в повідомленні компанії.

Із запуском сервісу клієнти ПриватБанку отримають можливість протягом 1 хвилини оформити запропонований банком кредит на будь-які потреби в сумі до 50 тис. грн терміном до 24 місяців у POS-терміналах ПриватБанку, встановлених у відділеннях поштового зв’язку.

"Запуск цієї послуги з найбільшим банком України – черговий крок до створення "Укрпоштою" власного фінансового супермаркету з широким набором фінансових послуг. Завдяки технологічності ПриватБанку і географії "Укрпошти" клієнти в усій Україні, від невеликих сіл до міст, зможуть оформити сучасні продукти ПриватБанку миттєво і без будь-яких документів безпосередньо у відділеннях головної пошти країни", - зазначив директор департаменту фінансового бізнесу "Укрпошти" Артур Муравицький.

Для оформлення запропонованого банком кредиту необхідно мати платіжну картку ПриватБанку, обрати на POS-терміналі суму кредиту, термін користування кредитом і активувати його введенням ПІН-коду для підтвердження згоди з його умовами.

Кредитні кошти ПриватБанк зарахує на картку клієнта протягом 15 хвилин.

Погасити такий кредит можна, зокрема, шляхом поповнення картки в POS-терміналах ПриватБанку у відділеннях "Укрпошти".

"Мета нашого нового сервісу – дати додаткову можливість клієнту з карткою ПриватБанку оформити кредит протягом хвилини без відвідування банківського відділення і оформлення паперових документів", - зазначив керівник напряму обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.

Як повідомлялося, "Укрпошта" у 2017 році отримала 203 млн грн збитку та збільшила чистий дохід на 19,57% до 5,5 млрд грн.

ПАТ "Укрпошта" належить до сфери управління Міністерства інфраструктури України. Надає близько 50 видів послуг в 11,5 тис. відділеннях у всій Україні. Штат підприємства налічує 73 тис. працівників, з яких 36 тис. - листоноші.

У квітні НБУ надав ПАТ "Укрпошта" ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА