10:08 23.05.2018

"Укрзалізниця" планує запровадити системи безконтактної оплати на вокзалах і в поїздах

2 хв читати
"Укрзалізниця" планує запровадити системи безконтактної оплати на вокзалах і в поїздах

ПАТ "Укрзалізниця" планує запровадити системи безконтактної оплати на вокзалах і в поїздах після тестування їх на маршруті Київ - аеропорт "Бориспіль", повідомляється на сайті ПАТ.

"Попередньо передбачено застосування двох нових для "Укрзалізниці" технологій оплати проїзду в поїздах. Перша - встановимо на Центральному вокзалі в Києві та в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" спеціальні термінали для продажу квитків за готівку та безготівкові кошти. Друга - надамо пасажирам можливість розрахуватися за проїзд безпосередньо в поїздах за технологією, розробленою в Київському метрополітені спільно з Ощадбанком України", - наведено в повідомленні слова в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

Після тестування цієї технології за маршрутом Київ - аеропорт "Бориспіль" застосування зазначених технологій планується розширити на інші поїзди - приміські та далекого сполучення.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" прогнозує перевезення за маршрутом Київ - аеропорт "Бориспіль" на рівні 3,8 млн пасажирів уже в 2019 році.

Кабінет Міністрів України має намір реалізувати проект швидкісного залізничного сполучення з Міжнародним аеропортом "Бориспіль" у грудні 2018 року. Вартість квитка може становити 80-120 грн.

Згідно з проектом "Укрзалізниці", який був підтриманий Кабінетом Міністрів, лінію планується прокласти від вокзалу Київ-Пасажирський через станцію Видубичі до термінала D аеропорту "Бориспіль". На лінії планується задіяти 11 потягів PESA 620 м на 91 місце, два потяги PESA 630 м на 192 місця, які перевозитимуть не менше ніж 2,67 млн пасажирів на рік.

На слайдах презентації, оприлюднених Є.Кравцовим, зазначено, що реалізація проекту значно розвантажить дорожню інфраструктуру, скоротивши завантаженість доріг Києва на 1 тис. автомобільних і 30 автобусних поїздок на день.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ціна на газ для українських домогосподарств залишиться незмінною ще на один рік - "Нафтогаз"

Україна не планує виставляти газотранспортні потужності на аукціон після завершення транзитного договору з РФ

"Метінвест" з 1 травня підвищить зарплату працівникам виробничих та ремонтних підприємств в Україні

Європейські компанії не зможуть надавати профпослуги своїм "дочкам" у РФ із червня

NovaPay сформувала мережу з 2,8 тис POS-терміналів по Україні

США в рамках тиску на РФ готують санкції проти деяких китайських банків - ЗМІ

"Укрнафта" збільшила запаси на 3 млн тонн нафти та 0,6 млрд куб. м газу

ВР розгляне питання звільнення семи членів Рахункової палати - Железняк

Розвиток ринку біометану допоможе аграріям диверсифікувати бізнес - Мінагрополітики

Moneyveo планує збільшити частку на ринку споживчого кредитування до 14,5-16,5% у 2024 р.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА