13:13 23.05.2018

Порошенко підписав закон про збереження і розвиток української суднобудівної промисловості

1 хв читати
Порошенко підписав закон про збереження і розвиток української суднобудівної промисловості

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до Митного кодексу України про збереження і розвиток вітчизняної суднобудівної промисловості".

"Цим законом вносяться зміни до Митного кодексу щодо збереження вітчизняної суднобудівної галузі. Закон підписано", - заявив П.Порошенко під час церемонії відкриття ХХIV Міжнародної виставки "Суднобудування-2018" і XVI спеціалізованої виставки "Водний транспорт" у середу в Миколаївській області.

Президент повідомив, що закон збільшує до 730 днів (раніше законодавча норма становила 365 днів - ІФ) максимальний загальний термін безмитного ввезення імпортної продукції для її переробки на митній території України.

За словами глави держави, це створить додаткові можливості для розвитку вітчизняної суднобудівної та судноремонтної галузі, для зростання її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку.

Закон сприятиме розвитку водного транспорту України, суднобудівної та судноремонтної галузей і створенню нових робочих місць за рахунок збільшення кількості замовлень на суднобудування і судноремонт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА