15:59 23.05.2018

Кабмін затвердив на 2018 р. понад 470 інвестпроектів регіонального розвитку на суму 4 млрд грн

1 хв читати
Кабмін затвердив на 2018 р. понад 470 інвестпроектів регіонального розвитку на суму 4 млрд грн

Кабінет Міністрів України затвердив перелік з 477 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на загальну суму понад 4 млрд гривень, що фінансуватимуться за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) в 2018 році.

"Ми затвердили перший перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які фінансуватимуть за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році. Зараз затверджено 477 проектів на загальну суму понад 4 млрд грн", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з посиланням на рішення уряду в середу.

Зазначається, що за рахунок ДФРР у регіонах буде реалізовано 80 об'єктів освіти (загальноосвітні школи, дитячі садочки) на суму - 1,3 млрд грн, 95 об'єктів охорони здоров'я та соціального захисту населення - 804 млн грн, 78 об'єктів спорту - 740 млн грн, 36 об'єктів водопостачання та водовідведення - 200 млн грн, 25 об'єктів дорожньо-транспортної інфраструктури - 334 млн грн, 26 об'єкти культури - 397 млн грн.

У проект розпорядження про фінансування за рахунок ДФРР внесено проекти, що були надані на розгляд Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській обласними держадміністраціями та Київською міською держадміністрацією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА