18:54 23.05.2018

"Укроборонпром" призначив О.Донця т.в.о. президента ДП "Антонов"

2 хв читати
"Укроборонпром" призначив О.Донця т.в.о. президента ДП "Антонов"

 Держконцерн "Укроборонпром" призначив тимчасовим виконувачем обов'язків президента ДП "Антонов" (Київ) Олександра Донця.

Як повідомила в середу прес-служба ДП "Антонов", згідно з наказом держконцерну від 21 травня, О.Донець призначений на посаду т.в.о. президента ДП "Антонов" на період тимчасової непрацездатності з серпня 2017 року керівника ДП Олександра Кривоконя.

За даними прес-служби, призначений т.в.о. президента ДП "Антонов" О.Донець у 1988 р. закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині – Національний авіаційний університет, НАУ) за спеціальністю "Технічна експлуатація літальних апаратів". Трудову діяльність розпочав на ДП "Антонов" на посаді інженера з експлуатації, пройшов шлях до головного інженера льотно-випробувальної і доводочної бази підприємства. З червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював роботу Київського авіаційного заводу "Авіант". У 2014 році – генеральний директор державіапідприємства (ДАП) "Україна". З вересня 2015 року по листопад 2016 року – помічник директора держпідприємства обслуговування повітряного руху України "Украерорух". З грудня 2016 року – віце-президент з виробництва ДП "Антонов".

Як повідомлялося, в серпні 2017 року "Укроборонпром" призначив в. о. президента ДП "Антонов" екс-директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП) О.Кривоконя замість Олександра Коцюби, що очолював ДП з серпня 2016 року і подав у відставку. У грудні 2017 року О.Кривоконь був затверджений на посаді президента підприємства. З квітня 2018 року, за даними джерел агентства "Інтерфакс-Україна" в оборонному секторі, О.Кривоконь перебуває на лікарняному.

ДП "Антонов", що входить до "Укроборонпрому" за рішенням уряду з 2015 року, – провідний український розробник та виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків самого широкого призначення.

У травні 2017 року уряд підтримав пропозицію "Укроборонпрому" про перетворення ДП "Антонов" в публічне акціонерне товариство, 100% акцій якого належить державі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА