15:58 24.05.2018

Разом з WebMoney до санкційного списку РНБО України потрапила криптовалютна біржа INDX

2 хв читати
Разом з WebMoney до санкційного списку РНБО України потрапила криптовалютна біржа INDX

Інтернет-біржа INDX, що працює, зокрема, з біткойном, ефіром, Dash та іншими криптовалютами, внесена до списку санкцій Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України.

У додатку до рішення РНБО 2 травня 2018 року, оприлюдненому на сайті президента України в четвер, в списку юридичних осіб, щодо яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції), числиться ТОВ "Інтернет Директ Ексчендж Транзакшен Лтд." (INDX Transactions Ltd., Віргінські о-ва).

Санкції передбачають: блокування активів; обмеження торгових операцій; запобігання виведенню капіталів за межі України; припинення виконання економічних і фінансових зобов'язань; анулювання або призупинення ліцензій та інших дозволів, отримання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності.

На цю компанію також поширюються й інші санкції, зокрема: заборона на видачу дозволів, ліцензій Національного банку України на здійснення інвестицій в іноземну державу, розміщення валютних цінностей на рахунках і вкладах на території іноземної держави, на ввіз і вивіз з України валютних цінностей, обмеження з видачі готівки за картками, емітованими резидентами іноземної держави; заборона реєстрації НБУ учасника міжнародної платіжної системи; заборона передачі технологій, прав на об'єкти інтелектуальної власності.

Крім того, згідно із санкціями, щодо INDX Transactions вводиться заборона інтернет-провайдерам надавати послуги доступу користувачів мережі Інтернет до ресурсів/сервісів, заборона інтернет-провайдерам надавати послуги доступу користувачів мережі інтернет до ресурсів/сервісів, зокрема до 40 субдоменів, що мають відношення до сервісу WebMoney.

Санкції вводяться на три роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА