16:45 24.05.2018

Глава "Української біржі" Ткаченко подав у відставку

1 хв читати
Глава "Української біржі" Ткаченко подав у відставку

Глава "Української біржі" (УБ, Київ) Олег Ткаченко подав у відставку, повідомляється на веб-сайті фондового майданчика.

"Я прожив з "Українською біржею" істотну частину свого життя, але настав час рухатися далі. Хочу побажати колективу, з яким ми разом вже 10 років, подальших успіхів у якнайшвидшій реалізації всього задуманого. Впевнений, що біржа залишиться одним із найактивніших драйверів розвитку фондового ринку України", - наведено його слова в повідомленні.

Біржова рада "УБ" 24 травня затвердила відставку й ухвалила рішення з 1 червня делегувати повноваження тимчасовому виконувачу обов'язків голови правління "УБ" його першому заступнику Євгену Коміссарову.

"Складно переоцінити внесок Олега Ткаченка в розвиток біржі. Таких професійних і водночас небайдужих фахівців на нашому ринку небагато. Мені було дуже приємно працювати з Олегом в одній команді, і сподіваюся, що Олег залишиться на фондовому ринку, й у нас іще буде можливість і привід співпрацювати", - прокоментував відставку глава біржової ради "УБ" Артемій Єршов.

"УБ" заснували 15 травня 2008 року провідні учасники українського ринку цінних паперів спільно з російською фондовою біржею РТС. Торги вона розпочала в березні 2009 року і першою запустила ринок заявок, інтернет-трейдинг, ринок РЕПО, розрахунки через центрального контрагента і строковий ринок.

О.Ткаченко очолював біржу з моменту заснування.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА