18:03 01.06.2018

lifecell запустив новий тариф "Бомба"

2 хв читати
lifecell запустив новий тариф "Бомба"

Мобільний оператор lifecell запустив новий тарифний план "Бомба", в рамках якого абонентам надаються безлімітні дзвінки в мережі оператора, 100 хв. на день на будь-які номери в усій Україні через месенджер BiP, 20 ГБ мобільного Інтернету і 20 хв. на добу безпосередньо голосового спілкування на номери всіх українських мобільних операторів, зазначається в повідомленні оператора.

"Lifecell пропонує інноваційний тарифний план "Бомба". Зупиняючи на ньому свій вибір, абоненти оператора отримують безкоштовні та безлімітні дзвінки по Україні з месенджера BiP, при цьому наявність BiP у абонента, якому телефонують, не є обов'язковим; 20 ГБ інтернет-трафіку й додатково 1 ГБ за кожні 60 хвилин розмов із месенджера BiP, а також 250 хвилин (100 Мб інтернет-трафіку) для дзвінків із BiP у роумінгу", - наголошується в повідомленні.

Водночас на сайті оператора зазначається, що дзвінки на номери lifecell з програми BiP через функцію BiP Out справді безлімітні, однак дзвінки на інші номери по Україні з програми BiP через функцію BiP Out надаються в кількості 3 тис. хв на 30 днів або 100 хв./день.

До тарифу входять також дзвінки на всі номери по Україні з мобільного в кількості 20 хв./день і 100 МБ на використання застосунку BiP у роумінгу.

Також до тарифу входить безкоштовне користування додатком TV + в рамках пакета "Сinema + Basic 30" - зокрема фільмами від "Мегахіт", АМС, Disney, Filmbox, Megogo, а також доступ до трансляцій 150 телеканалів; безкоштовне користування музичним додатком fizy (пакет Basic).

Крім того, абонентам, які обрали цей тариф, надається 50 ГБ хмарного сховища lifeBox, безкоштовне користування додатками "Журнали" та lifeSport.

Підключити тарифний план "Бомба" можуть тільки вже існуючі абоненти lifecell. Абонплата за тариф "Бомба" становить 150 грн за 30 днів користування.

Як повідомлялося, в травні lifecell запустив новий тарифний план "Лайфхак Плюс", який щомісяця передбачає 30 ГБ трафіку плюс обсяг трафіку, спожитого абонентом попереднього місяця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА