10:59 04.06.2018

НАЗК внесло припис Омеляну стосовно керівника ДП "МТП Усть-Дунайськ" через потенційний конфлікт інтересів

1 хв читати
НАЗК внесло припис Омеляну стосовно керівника ДП "МТП Усть-Дунайськ" через потенційний конфлікт інтересів

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло припис міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну стосовно в. о. директора державного підприємства "Морський торговельний порт Усть-Дунайськ" Володимира Швидченка.

"Національне агентство встановило, що Володимир Швидченко, перебуваючи на посадах директора, а потім в. о. директора держпідприємства, мав потенційний конфлікт інтересів, зумовлений особистою майновою зацікавленістю, при виконанні договорів про надання послуг із використання цим підприємством його власного автомобільного транспорту", - повідомляє прес-служба Нацагентства в понеділок.

Зазначено, що незмінний обсяг службових повноважень керівника підприємства, безперервне користування підприємством послугами з використання автотранспорту В.Швидченка (протягом трьох років) вказують на тривалий характер такого конфлікту інтересів.

За інформацією НАЗК, в. о. директора держпідприємства не повідомляв керівництву Мінінфраструктури про наявність конфлікту інтересів, зумовленого особистою майновою зацікавленістю.

"Згідно з приписом, Національне агентство вимагає провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню вимог ч. 1 ст. 28 закону України "Про запобігання корупції" в. о. директора державного підприємства "Морський торговельний порт Усть-Дунайськ", та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА