16:29 04.06.2018

Vodafone запустив п'ять нових тарифів для контрактних абонентів

2 хв читати

 Мобільний оператор "Vodafone Україна" запустив лінійки тарифів Vodafone Red (M, ХL, ХХL) і Vodafone Ultra (Ultra, Ultra VIP) вартістю від 100 до 1500 грн для контрактних абонентів, зазначається в повідомленні компанії.

Тарифи зберігають переваги контрактного підключення - можливість користуватися послугами в кредит і високий ступінь захисту рахунка.

Усі тарифи передбачають безлімітні дзвінки в мережі оператора, Інтернет (від 7 ГБ + соцмережі до безліміту), дзвінки на українські номери (від 100 хв. до безліміту), дзвінки на закордонні номери (від 1 грн/хв. до 750 хв. у тарифі), а також від 100 до 2500 СМС.

Гігабайти Інтернету в межах тарифу доступні для використання у 2G, 3G і 4G-мережі за наявності технічного доступу та покриття.

Як повідомлялося, у квітні "Vodafone Україна" змінив вартість тарифів передоплати для лінійки Vodafone Red Extra, збільшивши вартість пакета XS на 5 грн і скоротивши вартість пакетів S, М і L на 4,5-7%.

"Vodafone Україна" - другий за величиною оператор мобільного зв'язку в країні, станом на кінець 2017 року обслуговував 20,8 млн абонентів. При цьому найбільший мобільний оператор в Україні - компанія "Київстар" - за підсумками 2017 року збільшила кількість абонентів мобільного зв'язку на 1,7% - до 26,5 млн. У свою чергу третій гравець за охопленням ринку мобільного зв'язку - компанія Lifecell - заявила, що за 2017 рік її активна абонентська база скоротилася на 13% - до 8 млн, а загальна кількість абонентів у мережі - на 10,5%, до 11,1 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ останніми атаками вибила 10-12% наявної в березні потужності генерації е/е - директор ЦДЕ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА