16:51 04.06.2018

Телеканал "112 Україна" призначив генпродюсером співзасновника продакшн-проекту "ГОСТ-Медіа" Марчевського

2 хв читати
Телеканал "112 Україна" призначив генпродюсером співзасновника продакшн-проекту "ГОСТ-Медіа" Марчевського

Телеканал "112 Україна" призначив на постаду генерального продюсера Артема Марчевського замість Сергія Логунова, який обіймав цю посаду з липня 2014 року, зазначається в повідомленні телеканалу.

 

"Це були насичені, важливі чотири роки, і зараз прийшов час трохи відпочити, зібратися з силами та розпочати реалізацію нових цікавих проектів як у сфері інформаційного, так і неінформаційного мовлення", - процитовано в повідомленні С.Логунова.

А.Марчевській планує розвивати телеканал та його команду відповідно до поточного плану.

"На каналі не буде зміни інформаційної політики, він залишиться таким самим об'єктивним і прозорим і відповідатиме усім стандартам інформаційної журналістики", - прокоментував він початок своєї роботи на "112 Україна".

А.Марчевський з березня 2015 року було співзасновником і директором компанії "ГОСТ Медіа", що займається створенням рекламних роликів, кліпів і ТБ-проектів. Раніше також працював у команді телеканалу ZiK, у компанії "ТЕЛЕПРОМ", в студії "1 + 1 Продакшн".

Як повідомлялося, Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення неодноразово попереджала компанії, що здійснюють мовлення в багатоканальній цифровій телемережі МХ-5 із логотипом "112 Україна" - "Аріадна ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "ТВ Вибір" і "Новий формат ТВ" - за порушення програмної концепції мовлення, зміна формату і логотипу, а також неодноразово відмовлявся переоформляти їх ліцензії.

Водночас київський Апеляційний адміністративний суд в червні 2017 року визнав протиправним бездіяльність Нацради України з питань телебачення і радіомовлення щодо нерозгляду поданих компаніями групи "112 Україна" заявок про переоформлення ліцензій через зміну керівників компанії.

Термін дії попередніх ліцензій телеканалів групи "112 Україна" завершується у вересні 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА