19:17 04.06.2018

Микольська обговорить із представниками Держдепу і Мінторгівлі США виведення України з-під обмежувального мита на металопродукцію

1 хв читати
Микольська обговорить із представниками Держдепу і Мінторгівлі США виведення України з-під обмежувального мита на металопродукцію

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська під час робочого візиту обговорить з представниками Міністерства торгівлі, Державного департаменту та Офісу торговельного представника США виведення України з-під обмежувальних мит на металопродукцію, повідомило Міністерство економічного розвитку і торгівлі ( МЕРТ) на сайті.

"Головна тема запланованих двосторонніх зустрічей - виключення з-під дії введених США обмежувальних заходів української металургійної продукції", - вказує МЕРТ у повідомленні в понеділок.

Як нагадала прес-служба міністерства, минулого рок Україна експортувала до США металопродукцію на $175,6 млн, 2016 р. - $89,7 млн, у 2015 році - $119,6 млн. "Це плоский та сортовий прокат, трубна продукція, напівфабрикати зі сталі", - зазначається в повідомленні міністерства.

Як повідомлялося, 23 березня 2018 року набули чинності мита США в розмірі 25% на імпорт сталі та 10% на імпорт алюмінію.

Документ також передбачає можливість виключення або перегляду умов або ставок захисного мита для окремих країн, якщо ті мають важливі зв'язки з США у сфері безпеки. Зокрема, за результатами двосторонніх домовленостей з-під дії таких тарифів були виключені Австралія, Аргентина, Бразилія та Корея.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

"Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА