12:47 07.06.2018

Глава "Нафтогазу" пропонує Кличку довести на теледебатах правильність своєї позиції щодо передання боргів "Київенерго" за газ

1 хв читати
Глава "Нафтогазу" пропонує Кличку довести на теледебатах правильність своєї позиції щодо передання боргів "Київенерго" за газ

Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв пропонує меру столиці Віталію Кличку довести на теледебатах правильність своєї позиції щодо передання боргів ПАТ "Київенерго" за газ комунальному підприємству "Київтеплоенерго".

"Пане Кличку, може, дебати в прямому ефірі? Досить ховатися за спинами посіпак.. Ви ж колись були сміливою людиною. Не впевнений, що чесною, але були... Обговоримо всі спірні питання вживу перед камерами. Вистачить сміливості?", - написав А.Коболєв на своїй Facebook-сторінці.

Як повідомлялося, вчора заступник мера столиці Володимир Прокопів заявив, що Київ буде змушений вдатися до радикальних заходів у разі подальшої відмови НАК "Нафтогаз України" від підписання договору на поставку газу з комунальним підприємством (КП) "Київтеплоенерго".

Пізніше на стінах окремих столичних будинках з'явилися фальшиві оголошення, написані нібито від імені А.Коболєва, в яких відповідальність за відсутність гарячої води покладається на керівництво "Нафтогазу", також міститься заклик швидше сплатити борги за тепло, тому що "без цих грошей нам не вистачає на мільярдні премії, дорогі автомобілі та елітне житло ".

"Нафтогаз" не підписує договір з "Київтеплоенерго" вчерез відмову Київської міськдержадміністрації (КМДА) приймати борги ПАТ "Київенерго" перед НАК "Нафтогаз України" на КП "Київтеплоенерго". У "Нафтогазі" наголошують, що така позиція КМДА вступає в протиріччя зі статтею 22 закону "Про теплопостачання".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА