15:58 12.06.2018

Львів побудує нові транспортні маршрути на основі BigData від "Vodafone Україна"

1 хв читати

Мерія Львова планує використовувати BigData, отримані від мобільного оператора компанії "Vodafone Україна", для розробки нових транспортних маршрутів, впровадження електронного квитка, ремонту доріг, повідомила прес-служби оператора.

"Vodafone Україна" спільно з Львівською міськрадою провела масштабне дослідження маятникової міграції жителів області, засноване на BigData оператора, шляхом аналізу знеособлених даних про переміщення клієнтів оператора.

За підсумками дослідження визначено: точну кількість людей, які щодня в'їжджають до Львова, з яких населених пунктів приїжджає найбільше жителів, найбільш популярні точки в'їзду в місто, а також особливості їхньої завантаженості протягом дня.

"Отримані результати - показники міграції жителів Львівської області до Львова - дуже цікаві. Ми будемо використовувати їх для впровадження електронного квитка, розробки нових транспортних маршрутів, ремонту доріг, благоустрою", - цитує прес-служба оператора заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка.

Згідно з дослідженням, у середньому протягом одного дня до Львова приїжджає 152 тис. осіб. У будні дні цей показник сягає 180 тис., у вихідні зменшується до 79 тис. Мешканці, які проживають у 15-км зоні навколо Львова, формують половину загального обсягу людинопотоку.

Як повідомлялося, Правекс-Банк має намір перенести на інші точки 18 відділень на підставі аналітичних даних щодо ймовірних місць скупчення цільового сегмента клієнтів від оператора мобільного зв'язку "Київстар".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА