19:48 12.06.2018

Перший заступник голови РНБО сподівається, що Кабмін невдовзі ухвалить рішення про спрощення експорту-імпорту товарів військового призначення

2 хв читати
Перший заступник голови РНБО сподівається, що Кабмін невдовзі ухвалить рішення про спрощення експорту-імпорту товарів військового призначення

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олег Гладковський сподівається, що український уряд найближчим часом ухвалить рішення про спрощення процедури експорту товарів військового призначення та імпорту комплектуючих для українських підприємств-розробників і виробників озброєнь і техніки, повідомляється на сайті РНБО.

"Нам вдалося консолідувати зусилля державних органів і представників оборонно-промислового комплексу в питанні розробки новітніх зразків озброєнь, запуску нових виробництв і підтримки розвитку приватного підприємництва в оборонній сфері ... Також сподіваюся, що найближчим часом уряд ухвалить рішення про спрощення процедури експорту товарів військового призначення та імпорту комплектуючих для українських підприємств-розробників і виробників озброєнь і техніки ", - зазначив О.Гладковський на 26-й міжнародній виставці озброєнь, технологій безпеки і засобів захисту "Eurosatory-2018", яка відбувається з 11 до 15 червня в Парижі.

За його словами, "це не тільки поліпшить імідж України на світовому ринку, а й сприятиме розвитку вітчизняного ОПК і розширенню співпраці з іноземними партнерами, зокрема, з французькими компаніями".

За словами О.Гладковського, найближчим часом до парламенту буде подано законодавчі ініціативи щодо реформування структури ОПК, "і ми сподіваємося, що і там ми отримаємо повну підтримку і розуміння".

Відвідав стенд українських виробників озброєнь і спікер Верховної Ради Андрій Парубій, який пообіцяв сприяння з боку парламенту. "Українські зброярі можуть розраховувати на підтримку на законодавчому рівні", - сказав глава українського уряду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА