15:15 15.06.2018

"Укренерго" перенесло плановий ремонт ЛЕП 220 кВ "Луганська ТЕС - Лисичанська"

1 хв читати
"Укренерго" перенесло плановий ремонт ЛЕП 220 кВ "Луганська ТЕС - Лисичанська"

НЕК "Укренерго" скасувало запланований на 15-19 червня плановий ремонт ЛЕП 220 кВ "Луганська ТЕС - Лисичанська", повідомила прес-служба підприємства.

За її даними, в поточних умовах баланс потужності Луганського енерговузла забезпечується роботою всього одного блоку на Луганській ТЕС.

"Робота таким мінімальним складом обладнання нестабільна, і при цьому дуже важко належним чином забезпечити перетікання лініями напруги в 110 кВ, які пов'язують Луганський регіон з рештою території України", - зазначили в НЕК.

"Укренерго" розглядає можливість проведення планових ремонтних робіт для підготовки до осінньо-зимового сезону на ЛЕП "Луганська ТЕС - Лисичанська" в період, коли балансові умови дозволять забезпечити роботу станції бодай двома блоками. Орієнтовна дата перенесеного ремонту - жовтень 2018 року.

"Укренерго" здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередач, а також централізовану диспетчеризацію об'єднаної енергосистеми країни. НЕК є державним підприємством, перебуває в підпорядкуванні Міністерства енергетики та вугільної промисловості, але незабаром буде перетворене в закрите акціонерне товариство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА