21:38 15.06.2018

"Миколаївський суднобудівний" збільшив статутний капітал і почав виплату боргів із зарплати

2 хв читати
"Миколаївський суднобудівний" збільшив статутний капітал і почав виплату боргів із зарплати

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації (ОДА) Олексій Савченко повідомив про збільшення статутного капіталу підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" з метою погашення заборгованості із зарплати його працівникам.

"Сьогодні у нас є збільшений статутний капітал підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" (завод ім.61-го комунара). І це, в свою чергу, дасть можливість повністю погасити заборгованість із заробітної плати. Сьогодні ж пройшов перший платіж у розмірі 3,1 млн грн, який люди вже отримали на свої зарплатні картки", - написав О.Савченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

При цьому він подякував за відповідне рішення президента України Петра Порошенка, який, за його словами, "свідомо взяв на себе відповідальність і допоміг вирішити проблему із заборгованістю".

"Сподіваюся, що громадськість Миколаївщини, співробітники 61-го заводу розуміють і усвідомлюють - відбудеться не лише розрахунок із заборгованістю з зарплати, але й інші надважливі дії, які допоможуть підприємству відновити свою діяльність", - додав Савченко.

Як повідомлялося, 30 березня цього року О.Савченко подав П.Порошенко свою заяву про складання повноважень на період розслідування в кримінальній справі про самогубство керівника Миколаївського міжнародного аеропорту Владислава Волошина, вчиненого 18 березня.

У ЗМІ було оприлюднене листування В.Волошина, в якому той говорить про тиск на нього з боку О.Савченка, про бажання покинути аеропорт і про те, що останнім часом його не полишають суїцидальні думки. Однак О.Савченко спростував це і заявив, що чекає офіційної позиції від компетентних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА