10:34 18.06.2018

Ціни на нафту впали до мінімуму за 6 тижнів

2 хв читати
Ціни на нафту впали до мінімуму за 6 тижнів

Нафта в понеділок подешевшала до мінімуму за шість тижнів в очікуванні переговорів провідних нафтовидобувних країн в кінці цього тижня, пише Financial Times.

Котирування серпневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:05 (за Києвом) 18 червня опустилося на $0,83 (1,13%) - до $72,61 за барель.

Нафта WTI з поставкою в липні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) вранці у понеділок впала на $1,29 (1,98%) - до $63,77 за барель.

За підсумками минулого тижня Brent опустилася на 4%, WTI - на 2,7%.

Росія і Саудівська Аравія пропонують в третьому кварталі поточного року збільшити нафтовидобуток на 1,5 млн барелів на добу, зазначено на сторінці Міненерго РФ в Facebook за підсумками візиту глави відомства Олександра Новака в Саудівську Аравію.

Як зазначено в повідомленні, в ході робочого візиту міністр відповів на запитання журналістів, зокрема, розповівши про плани Росії та Саудівської Аравії щодо подальшого виконання угоди ОПЕК+: "Ми пропонуємо підняти видобуток нафти в третьому кварталі на 1,5 млн барелів, а потім подивитися на ситуацію на ринку ".

Представник Міненерго РФ уточнив "Інтерфаксу", що мова йде про збільшення нафтовидобутку на 1,5 млн б/д від рівня жовтня 2016 року. За його словами, такий захід пропонується на третій квартал, щоб у вересні подивитися на ситуацію і прийняти рішення про подальші дії.

Цієї п'ятниці у Відні відбудеться чергове засідання ОПЕК, в суботу - переговори в форматі ОПЕК+.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА