17:36 22.06.2018

Туреччина надалі лідирує за кількістю чартерних рейсів з України

2 хв читати
Туреччина надалі лідирує за кількістю чартерних рейсів з України

 Курорти Туреччини, як і раніше, лідирують за кількістю чартерних рейсів, що здійснюються з України в туристичний сезон 2018 року, щотижня з аеропортів України здійснюється близько 80 чартерних рейсів до цієї країни.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" аналітики он-лайн сервісу бронювання TripSee у туристичному сезоні 2018 року, чартерні рейси до Туреччини становлять 72-75% всіх чартерних програм туроператорів, що працюють в Україні.

Близько 15-20% чартерних програм українських туроператорів становлять рейси до Єгипту, далі за кількістю чартерів йдуть Греція, Болгарія, завершує п'ятірку Туніс.

Аналітики TripSee також повідомили, що в 2018 році з України запустили нові чартерні напрямки на курорти Італії - до Калабрії та Анкони, а також на півострів Пелопоннес у Греції.

При цьому аналітики зазначають, що в літньому сезоні 2018 року в українських туристів з'явилося більше можливостей вибору параметрів авіаперельоту.

"Кілька рейсів на день до Туреччини лише в одного оператора, тому клієнт може для себе обрати найзручніший час вильоту. За європейськими напрямками також у цьому році більш велика польотна програма. Вартість турів підвищилася, але несуттєво. На ринку є як гарячі тури, так і тури на більш далекі дати", - повідомляють аналітики TripSee.

Коментуючи динаміку цін на пакетні тури у літньому сезоні 2018 року, вони зазначили, що ціни на тури до Туреччини стартують від 7 тис. грн. на базі харчування "все включено", Греції - від 10 тис. грн за людину зі сніданками, до Іспанії - від 12 тис. грн зі сніданками та вечерями.

За інформацією сервісу, в поточному туристичному сезоні порівняно з минулим роком в пропозиціях туроператорів з'явилося більше якісних ексклюзивних готелів з миттєвим підтвердженням проживання, що значно скорочує час покупки турів.

Водночас аналітики TripSee зазначають, що, як і раніше, більшість клієнтів шукає гарячі тури, особливо до Туреччини, проте в сезоні 2018 року помітна позитивна динаміка у завчасних покупках.

"Більшість сімейних пар купують тур заздалегідь", - констатують аналітики он-лайн сервісу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА