13:42 23.06.2018

"Урядовий кур'єр" опублікував уточнення НКРЕКП про розрахунок ОСББ за електроенергію за диференційованими тарифами

1 хв читати
"Урядовий кур'єр" опублікував уточнення НКРЕКП про розрахунок ОСББ за електроенергію за диференційованими тарифами

Офіційне видання "Урядовий кур'єр", через три місяці після ухвалення, опублікувало постанову Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) №347, яка уточнює порядок розрахунку ОСББ і ЖБК за використану на загальнобудинкові потреби електроенергію за тарифами, диференційованими за періодами часу.

Документ уточнює постанову НКРЕКП №1241 від 20 грудня 2001 року, на яку посилалися деякі енергопостачальні компанії, відмовляючи ОСББ і ЖБК в застосуванні аналогічних населенню тарифних коефіцієнтів.

З 24 червня, коли набере чинності постанова НКРЕКП №347 від 22 березня 2018 року, для ОСББ і ЖБК, які перейшли на двозонну систему, мають застосовуватися виключно тарифні коефіцієнти 1 (з 7:00 і до 23:00) і 0,5 (з 23:00 до 7:00).

Як повідомлялося, раніше деякі енергопостачальні компанії намагалися застосовувати до ОСББ і ЖБК тарифні коефіцієнти, передбачені для комерційних споживачів: 1,35 та 0,35 відповідно.

Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) і житлово-будівельні кооперативи (ЖБК) мають право розраховуватися за використану на загальнобудинкові потреби електроенергію за тарифами, диференційованими за періодами часу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА