12:05 27.06.2018

Мінфін затвердив стратегію розвитку ПриватБанку до 2022 р.

2 хв читати
Мінфін затвердив стратегію розвитку ПриватБанку до 2022 р.

 Міністерство фінансів України затвердило стратегію розвитку ПриватБанку (Київ) до 2022 року, повідомляється в прес-релізі банку.

"В.о. міністра фінансів Оксана Маркарова підписала наказ про схвалення стратегії розвитку АТ КБ "ПриватБанк", затвердженої раніше незалежною наглядовою радою фінансової установи", - зазначено в повідомленні.

Документ, зокрема, передбачає впровадження ефективної системи управління ризиками, вирішення проблеми з непрацюючими кредитами, а також ряд організаційних і управлінських змін, спрямованих на підвищення ефективності та зменшення витрат.

"Затверджена стратегія базується на динамічних прогнозах зростання ринку, тому банк буде максимально гнучким у своїх зусиллях щодо стимулювання роздрібного сегмента і кредитуванні малого та середнього бізнесу. Виважена участь у корпоративному сегменті дозволить встановити оптимальний баланс між фінансовою привабливістю і ризиками", - цитує прес-служба банку голови наглядової ради ПриватБанку Енгіна Акчакоча.

Стратегією передбачається, що в 2022 році ПриватБанк отримає 8,4 млрд грн чистого прибутку і буде готовий до виходу держави з капіталу. Сумарний дохід для акціонера в період з 2018 по 2022 роки становитиме 81 млрд грн без урахування коштів, які ПриватБанк має намір повернути через суди.

"Ми вважаємо, що практична імплементація положень стратегії сприятиме зміцненню сильних сторін банку і його позицій на ринку, забезпечуючи при цьому прийнятний рівень прибутковості на рівні з кращими гравцями. Гарантом імплементації затвердженої стратегії розвитку буде незалежний наглядова рада банку", - сказала О.Маркарова, яку цитують у повідомленні банку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА