20:10 01.07.2018

Трамп обвинуватив ОПЕК у маніпулюванні нафтовими цінами

1 хв читати
Трамп обвинуватив ОПЕК у маніпулюванні нафтовими цінами

Президент США Дональд Трамп заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News, що світовими цінами на нафту маніпулює ОПЕК.

У відповідь на запитання ведучої, чи маніпулює хто-небудь нафтовими цінами, президент сказав: "ОПЕК, і краще б це припинити, оскільки ми захищаємо ті країни, багато з тих країн, якими ОПЕК маніпулює".

Відповідаючи на питання, чи буде Вашингтон вводити санкції проти тих європейських країн, які продовжуватимуть торгові відносини з Іраном, Трамп сказав: "Так, звичайно. Ми це зробимо, безумовно".

США раніше заявили про вихід з угоди про іранську ядерну програму і відновлення режиму санкцій проти Тегерана. Водночас, США заявили, що під санкції потраплять також країни, які продовжать ділові стосунки з Іраном.

У кінці червня країни ОПЕК і не-ОПЕК домовилися про підвищення видобутку нафти до рівнів 100% виконання своїх зобов'язань за угодою щодо скорочення видобутку нафти. Збільшити видобуток у рамках угоди ОПЕК + можуть Росія, Саудівська Аравія, ОАЕ, Кувейт, Оман, Алжир. Країни ОПЕК домовилися про збільшення видобутку нафти в цілому на 1 млн барелів на добу, при цьому реальне зростання видобутку складе 600 тис. б / д.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА