14:03 04.07.2018

Уряд виділить 105,98 млн грн на будівництво КПВВ на адмінкордоні з Кримом

1 хв читати
Уряд виділить 105,98 млн грн на будівництво КПВВ на адмінкордоні з Кримом

Кабінет Міністрів прийняв рішення виділити 105,98 млн грн на будівництво тимчасових контрольних пунктів для в'їзду/виїзду на тимчасово окуповану територію Криму для автомобільного сполучення "Каланчак" і "Чонгар" на кордоні Херсонської області.

Відповідно до ухваленої у середу постанови Кабміну, будівельні роботи заплановано розпочати і завершити у 2018 році, кошти будуть виділені з резервного фонду бюджету.

"Метою проекту є покращення умов перебування громадян на КПВВ під час перетину адміністративного кордону, поліпшення якості та прискорення їх обслуговування з боку співробітників ДФС і Держприкордонслужби", - зазначено в пояснювальній записці до документа.

Згідно з документом, на сьоогодні на КПВВ "Каланчак" і "Чонгар" створені мінімальні зручності, які переважно забезпечують потреби уповноважених службових осіб ДФС і Держприкордонслужби. Водночас для цивільного населення не було створено належних зручностей, наявної інфраструктури недостатньо для їх якісного обслуговування.

Одержувачем коштів з бюджету є ДП "Українське державне підприємство обслуговування іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів "Укрінтеравтосервіс", - зазначено в документі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА