15:45 05.07.2018

Контракт "Нафтогазу" на комунікаційний супровід за кордоном виграла київська фірма І'КОММ

2 хв читати
Контракт "Нафтогазу" на комунікаційний супровід за кордоном виграла київська фірма І'КОММ

НАК "Нафтогаз України" має намір укласти договір вартістю 28,499 млн грн із ТОВ "І'КОММ" (ECOMM Communication Consulting, Київ) на комунікаційне супроводження за кордоном.

Згідно з повідомленням у системі електронних торгів торгів ProZorro, у торгах із початковою очікуваною вартістю 59 млн грн також узяли участь Rasmussen Global ApS, Kreab і Burson-Marsteller Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Комунікаційний супровід передбачає формування громадської думки про реформи в енергетичному секторі України, сприйняття газового ринку країни як невід'ємної частини загальноєвропейського газового ринку, висвітлення ризиків і аспектів будівництва "Північний потік-2", супровід імплементації рішень Стокгольмського арбітражу.

Переможець тендера також має надати послуги з розробки та перегляду стратегії міжнародної комунікації НАК, організацію зустрічей з посадовими особами ЄС, країн-членів Енергетичного співтовариства, країн-членів НАТО, іноземними послами та представниками нафтогазових компаній та інвесторів. Крім того, І'КОММ організовуватиме участь представників "Нафтогазу України" у міжнародних конференціях, організовуватиме і проводитиме публічні заходи НАК у країнах ЄС, готуватиме і оприлюднюватиме публічні заяви і авторські колонки в провідних виданнях.

Переможець тендера також повинен забезпечити доступ до онлайн-системи моніторингу та аналізу провідних європейських і американських ЗМІ, надавати аналітичні звіти англійською мовою, розробити онлайн стратегію і підтримку сайта і "Твіттера" НАК.

І'КОММ, що належить Іветті Делікатній та Євгенії Єгоровій, у 2017 році виграв тендер ПАТ "Укргазвидобування" вартістю 2,5 млн грн на організацію заходів у Х'юстоні, Остіні і Лафаєті (США).

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. НАК є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

Занадто м'яка фіскальна політика США загрожує економіці країни та світу - МВФ

Збори акціонерів "Центренерго" планують ухвалити рішення про продаж їм е/е та закупівлю газу і вугілля протягом року

Мінагрополітики прогнозує у 2024р. скорочення виробництва зернових до 52,4 млн тонн, збереження врожаю олійних - 21,7 млн тонн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА