15:40 09.07.2018

Китайський виробник електроконденсаторів зацікавлений у спільному виробництві електробусів у Чернігові

2 хв читати
Китайський виробник електроконденсаторів зацікавлений у спільному виробництві електробусів у Чернігові

Китайський виробник двошарових конденсаторів Shanghai Aowei Technology Development Co. зацікавлений у створенні об'єднаної виробничої бази з виготовлення електробусів на ПрАТ "Чернігівський автозавод" (ЧАЗ) корпорації "Еталон", повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

Представники китайської компанії зустрілися з міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком минулого тижня, напередодні відвідавши комунальне підприємство "Чернігівське тролейбусне управління" на предмет загального стану підприємства, тролейбусного парку і мереж, а також ЧАЗ для вивчення його можливостей щодо створення бази виробництва електробусів.

Представники китайської компанії зазначили, що мають подібний успішний досвід із Білоруссю.

Згідно з повідомленням, представник компанії Хуа Лі відзначив наявність потенціалу у ЧАЗ для створення такої бази і повідомив, що незабаром відбудуться переговори з керівництвом заводу для ухвалення остаточного рішення про спільне виробництво.

"Ми приїхали не з метою продати вам електробуси, ми хочемо впроваджувати наші технології спільно з місцевим виробником. Створити виробничу базу, як зробили ми в Білорусі", - наводить прес-служба міськради слова Х.Лі.

В.Атрошенко, у свою чергу, висловив зацікавленість у залученні кредитування з боку Китаю, зокрема на створення необхідної інфраструктури для електробусів.

Shanghai Aowei Technology Development має намір наприкінці липня - на початку серпня направити до Чернігова групу проектувальників для досліджень щодо наявної контактної мережі та стану громадського транспорту, потім надати звіти і варіанти вирішення цих питань комплексно.

Заснована в 1998 році Shanghai Aowei Technology Development є експортно-орієнтованим підприємством, що спеціалізується на розробленні, виробництві та продажу електричних двошарових конденсаторів та ультраконденсаторів. Їх використовують під час будівництва електромоторів та іншого електронного обладнання для електробусів. Експортує продукцію переважно до Азії.

ЧАЗ випускає автобуси різних модифікацій на шасі індійських ТАТА і Ashok Leyland, зокрема шкільні. Крім того, завод налагодив випуск тролейбусів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА