17:57 09.07.2018

Комісія Полтавської облради з надрокористування підтримала надання 14 спецдозволів за нафтогазовими площами поза аукціоном

1 хв читати
Комісія Полтавської облради з надрокористування підтримала надання 14 спецдозволів за нафтогазовими площами поза аукціоном

 Комісія Полтавської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та надрокористування підтримала звернення Державної служби геології та надр України про надання 14 спеціальних дозволів на нафтогазові площі поза аукціоном, повідомляється на сайті облради.

Відповідне рішення комісія затвердила на засіданні 6 липня, тепер питання узгодження спецдозволів буде винесено на розгляд сесійної зали облради.

За даними прес-служби облради, 10 спецдозволів заплановано узгодити для ТОВ "Іст Юроп Петролеум" (раніше - ТОВ "Голден Деррік"), ще по одному - ТОВ "Твінс Груп", "Еліон Інвест", "Сенсом-Д" і " Прайс Компані".

Згідно з даними з реєстру оцінки впливу на навколишнє середовище, "Іст Юроп Петролеум" має намір розробляти у Полтавській області Майорівську ділянку, Клюшниківську ділянку, Дружинінську ділянку, Боярсько-Чапаївську площу, Південно-Свистунівську ділянку, а також Фльорівско-Ювілейну площу, Ново-Диканську площу, Бутівсько-Миргородську площу, Вільшанську площу, Гулаківську площу.

У свою чергу "Твінс Груп" має намір розробляти Дубровську площу, "Еліон Інвест" - Звязівську площу, "Сенсом-Д" - Бобрицьку площу, "Прайс Компані" - Філенківсько-Черняхівську площу.

Всі перераховані спецдозволи заплановано видати поза аукціоном.

Як повідомлялося, раніше українські ЗМІ повідомляли про придбання бізнесменом Павлом Фуксом ТОВ "Голден Деррік" (нова назва - "Іст Юроп Петролеум") із оточення екс-міністра енергетики-втікача Едуарда Ставицького, та Юрія Бойка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА