12:23 10.07.2018

TransferGo відмовилася від комісійних за обслуговування грошових переказів в Україну

2 хв читати
TransferGo відмовилася від комісійних за обслуговування грошових переказів в Україну

Компанія TransferGo відмовилася від комісійних за обслуговування грошових переказів в Україну, повідомляється в прес-релізі компанії.

"Ця ініціатива компанії дає змогу українським мігрантам відправляти гроші з Європи додому абсолютно безкоштовно, тобто без комісії за послуги сервісу. Відправлені кошти надходять на картковий рахунок одержувача в Україні протягом двох-трьох днів", - пояснюється в повідомленні.

Згідно з повідомленням, за даними TransferGo, в першому кварталі 2018 року українські мігранти в країнах Європи здійснили понад 45 тис. транзакцій в Україну на суму більше ніж EUR8 млн, що вдесятеро перевищує показники за аналогічний період минулого року.

Як зазначено в повідомленні, розширення діяльності TransferGo на українському та інших ринках стало можливим завдяки залученню міжнародних інвестицій на суму близько EUR10 млн.

"Ми очікуємо, що протягом наступних семи років ринок цифрових грошових переказів у світі зросте вп'ятеро. Це невипадково, адже дедалі більше споживачів вважають за краще уникати традиційно високих комісій під час здійснення транзакцій. Наше завдання - відповідати очікуванням користувачів і тенденціям ринку. Нульова комісія під час грошових переказів в Україну, яка стала можливою завдяки міжнародним інвестиціям, є яскравим прикладом вирішення поставленого завдання", - наведено в повідомленні слова співзасновника та генерального директора компанії TransferGo Даумантаса Двілінскаса.

Компанія TransferGo була заснована в 2012 році у Великій Британії зі штаб-квартирою в Лондоні. На сьогодні компанія обслуговує платежі в 47 країнах Європи, Азії та Латинської Америки з офісами у Берліні, Вільнюсі та Варшаві.

Компанія працює в Україні від початку 2017 року.

Завдяки впровадженню інноваційних рішень користувачі сервісу можуть переказувати гроші додому з-за кордону, використовуючи модель акаунт-акаунт і принцип local-in, local-out, який означає, що перекази здійснюються з карти на карту, але при цьому грошові кошти не зобов'язані залишати країну відправника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА