16:34 10.07.2018

"Укрнафта" має намір вкласти 380 млн грн у ребрендинг 50 АЗС

1 хв читати
"Укрнафта" має намір вкласти 380 млн грн у ребрендинг 50 АЗС

ПАТ "Укрнафта" має намір інвестувати майже 380 млн грн у реконструкцію та ребрендинг 50 автозаправних станцій, повідомив журналістам голова компанії Марк Роллінс у Києві у вівторок.

"Ми плануємо здійснити ребрендинг 50 АЗС і майже 380 млн грн витратити на це", - сказав він.

М.Роллінс зазначив, що наразі компанія вже завершила ребрендинг п'яти АЗС. Подальші роботи відбуватимуться поетапно з одночасним аналізом результатів роботи вже ребрендованих станцій.

"Якщо все буде добре, ми вийдемо на реконструкцію 80-100 станцій на рік, близько 70% мережі (загалом мережа "Укрнафти" налічує 537 АЗС - ІФ) пройде ребрендинг за два-два з половиною роки", - сказав голова "Укрнафти".

За словами М.Роллінса, частину станцій, які не забезпечують необхідної прибутковості, реконструювати в поточному форматі немає сенсу, тому компанія розгляне варіант їх заміни на контейнерні (без персоналу) або ж інші варіанти.

За підсумками реконструкції та ребрендингу "Укрнафта" розраховує збільшувати обсяги продажу палива на відповідних АЗС на 15-20%. При цьому планується надалі залишатися в економ-сегменті, заходження в преміум-сегмент не планується, наголосив голова правління компанії.

Як повідомлялося, мережа АЗС "Укрнафти" налічує 537 станцій, щорічно реалізує близько 0,5 млн тонн нафтопродуктів, охоплює майже 10% роздрібного ринку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА