13:46 16.07.2018

"ДТЕК Нафтогаз" розпочав буріння нової свердловини на Семиренківському родовищі

1 хв читати
"ДТЕК Нафтогаз" розпочав буріння нової свердловини на Семиренківському родовищі

ТОВ "ДТЕК Нафтогаз" розпочало буріння свердловини №61 на Семиренківському газоконденсатному родовищі (Полтавська обл.), повідомила прес-служба компанії.

"Свердловина належить до похило-скерованого типу і має розвідувальний характер. Проектна глибина свердловини становить 5 тис. 492 м із відходом від вертикалі 370 м", - уточнюють у "ДТЕК Нафтогаз".

Роботи виконує компанія "Белоруснефть", буріння похило-скерованої ділянки свердловини - компанія Schlumberger.

Як повідомлялося, в червні "ДТЕК Нафтогаз" успішно завершив буріння свердловини №25 на Семиренківському родовищі, її дебіт становить 286 тис. куб. метрів газу на добу. Компанія також здійснює буріння свердловини №43.

Як повідомлялося, "Белоруснефть" виграла тендер "ДТЕК Нафтогаз" на буріння чотирьох експлуатаційних свердловин на Семиренківському родовищі.

"ДТЕК Нафтогаз" - операційна компанія, що відповідає за нафтогазовий напрям у структурі енергетичного холдингу ДТЕК. До портфеля активів "ДТЕК Нафтогаз" входять "Нафтогазвидобування" і "Нафтогазрозробка", що здійснюють розвідку і видобуток вуглеводнів на трьох ліцензійних ділянках у Полтавській і Харківській областях.

ДТЕК створено в 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем кепітал менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова. Корпорації делеговано функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок із видобутку та збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА