17:41 18.07.2018

Renault обговорює можливість розміщення виробництва в Україні

2 хв читати
Renault обговорює можливість розміщення виробництва в Україні

Наразі триває обговорення з керівництвом групи Renault можливості розміщення виробництва автомобілів цієї групи в Україні, повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Зустрівся з керівниками провідного автомобілебудівника - французькою компанією Renault. Наразі ми обговорюємо можливості розміщення виробництва автомобілів групи Renault в Україні", - написав В.Гройсман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що це дасть змогу і створити додаткові робочі місця, і розширити експортні можливості країни.

Глава уряду висловив переконання, що Україна може стати регіональним хабом автовиробництва. "У нас вже є чудові приклади роботи підприємств, які виробляють і вузли й деталі, і готову продукцію на український та європейський ринки", - зазначив В.Гройсман.

Згідно з інформацією на сайті уряду, на зустрічі були присутні старший віце-президент, голова регіону Євразія групи Renault Ніколя Мор (Nicolas Maure), який також є заступником голови ради директорів ПАТ "АвтоВАЗ" (РФ), і виконавчий віце-президент із продажу та маркетингу ПАТ "АвтоВАЗ'' Ян Птачек (Jan Ptacek), котрий до 2014 року очолював компанію "Рено Україна".

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 року. На сьогодні об'єднує кілька марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine и LADA).

У 2017 році компанія продала майже 3,76 млн автомобілів у 134 країнах.

Група має 36 виробничих майданчиків, 12,7 тис. точок продажу та 180 тис. співробітників.

В Україні продаж автомобілів Renault третій рік лідирує на ринку легкових і легких комерційних автомобілів.

ПрАТ "Рено Україна" зареєстровано у 2005 році. Його дилерська мережа налічує 30 дилерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА