10:10 19.07.2018

Одеська ОДА підписала ще один меморандум на будівництво ВЕС потужністю 100 МВт

2 хв читати
Одеська ОДА підписала ще один меморандум на будівництво ВЕС потужністю 100 МВт

Одеська обласна державна адміністрація (ОДА) підписала меморандум про співпрацю з компанією в галузі вітроенергетики ТОВ "Соратано Україна".

Як повідомила в середу прес-служба ОДА, документ передбачає будівництво вітроелектростанції (ВЕС) у Білгород-Дністровському районі Одеської області. Загальна сума інвестицій - близько EUR250 млн.

"Ми домовилися про співпрацю в реалізації проекту, що передбачає будівництво електростанції потужністю 100 МВт", - наводить прес-служба слова голови Одеської ОДА Максима Степанова.

У повідомленні також зазначається, що електростанція розрахована на 30 вітрогенераторів. Завершити будівництво інвестор планує до 2020 року.

Згідно з відкритими даними, засновником ТОВ "Соратано Україна" є кіпрська SORATANO LTD, кінцевим бенефіціаром - громадянин Бельгії, який проживає в Україні.

При цьому в мережі Інтернет немає згадок про реалізацію таких проектів цими компаніями.

Раніше повідомлялося, що Одеська ОДА домовилася про реалізацію схожого проекту з маловідомою Ukraine Power Resources.

У рамках цієї домовленості компанія обіцяє розмістити 26 вітрових турбін сумарною потужністю 100 МВт на території Лиманського району (колишній Комінтернівській район) між селами Визирка і Любопіль.

Згідно з сайтом компанії, співзасновником компанії є громадянин США Пітер Гіш, під керівництвом якого в різних країнах світу було реалізовано енергетичні проекти загальною потужністю 2,1 ГВт, зокрема в Китаї, Тунісі, в США, на Філіппінах.

Серед співробітників Ukraine Power Resources значиться юрист Дмитро Грищенко. Директором ТОВ "Юкрейн Пауер Ресоурсес" значиться Антон Муштаков, який також є керівником ТОВ "Юридична фірма "Грищенко та партнери". Ця фірма була заснована в 1992 році та пропонує своїм клієнтам широкий спектр юридичних послуг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА