19:05 19.07.2018

"Порше Україна" покриє пов'язані з проблемою сертифікації витрати власників Golf Sportwagen

2 хв читати
"Порше Україна" покриє пов'язані з проблемою сертифікації витрати власників Golf Sportwagen

 Компанія "Порше Україна" має намір супроводжувати власників автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant) мексиканського виробництва, щодо яких були виявлені невідповідності в процесі отримання сертифіката, і має намір покрити пов'язані з цим витрати, забезпечити компенсацію за створені незручності.

Відповідну заяву компанія надала агентству "Інтерфакс-Україна" у відповідь на надісланий запит.

"Щодо автомобілів Golf Sportwagen (Variant) триває всебічна перевірка можливих невідповідностей у процесі отримання сертифіката. Наразі таку перевірку ще не завершено, триває офіційна комунікація з компетентними державними установами, всі учасники якої мають намір дійти до одностайного, юридично обґрунтованого та сприятливого для клієнтів рішення", - повідомила прес-служба компанії.

При цьому, наголошує "Порше Україна", вони докладають значних зусиль, щоб ухвалені рішення не мали негативних наслідків для клієнтів.

"Важливо зазначити, що автомобілі Golf Sportwagen (Variant) технічно безпечні. В подальшому їх можна повноцінно експлуатувати на дорогах. Можливе вилучення автомобілів з обігу малоймовірне", - наголошується в повідомленні.

У компанії пояснюють, що нині деталізується та систематизувався робота над сертифікацією цих автомобілів, вже проведено кілька початкових етапів.

"Наступним кроком буде розгляд можливості повторної реєстрації цих автомобілів. Ми впевнені, що з моменту погодження всіх деталей нам знадобиться кілька місяців для повної реалізації процесу для всіх автомобілів Golf Sportwagen (Variant). Буде розроблено процедуру, завдяки якій, за участю представників нашої дилерської мережі, буде гарантовано швидку реалізацію рішення", - повідомляє "Порше Україна".

Водночас, говорячи про припущення деяких ЗМІ про те, що слідом за Golf Sportwagen аналогічна ситуація може виникнути з іншими автомобілями Volkswagen Group, зокрема Audi, в компанії наголосили, що немає жодних ознак того, що це стосуватиметься якихось інших автомобілів Volkswagen або інших автобрендів групи.

"Порше Україна" надзвичайно шкодує через незручності, які довелося пережити власникам і клієнтам зазначених автомобілів, і намагається якнайшвидше досягти сприятливого рішення", - резюмують у "Порше Україна".

ТОВ "Порше Україна" засновано в 2008 році. Є частиною австрійської Porsche Holding Salzburg - найбільшій компанії за продажами автомобілів в Європі. З березня 2011 року Porsche Holding Salzburg - 100%-ва "дочка" Volkswagen AG.

"Порше Україна" 24 травня повідомила про виявлення можливих невідповідностей у процесі отримання сертифіката для 2,800 тис. автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant), які було імпортовано в Україну з вересня 2017 року.

За даними профільних ЗМІ, вартість цих автомобілів ($18 тис.) удвічі дешевша за звичайний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА