19:53 22.07.2018

Більше половини планів будівництва доріг на 2018 рік виконано

2 хв читати
Більше половини планів будівництва доріг на 2018 рік виконано

Понад 50% проектів дорожнього будівництва, запланованих на поточний 2018 рік, вже виконано або вони перебувають на завершальній стадії, а у вересні в уряді очікують повну оцінку ситуації в галузі по всіх областях, заявляє прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як повідомляє департамент інформації і комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну в неділю, під час урядової наради, присвяченої питанням дорожнього будівництва і розвитку дорожнього господарства, прем'єр зазначив, що будівництво "йде повним ходом" при сприятливій ринковій кон'юнктурі.

"Більше половини планів вже виконано. Але в різних регіонах по-різному ця робота виконується. Я поставив чіткі завдання: темпи (будівництва) треба прискорювати, а кошти використати ефективно і раціонально. Ми робимо перевірки, будуть аудити після завершення об'єктів. Далі - в вересні - будемо розуміти, хто впорався із завданнями, хто ні. Всім дам оцінку, хто, маючи ресурси, не зміг організувати роботу", - сказав В.Гройсман.

Учасники наради відзначали, що в регіональному розрізі найкраще з поставленим завданням справляються Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Тернопільська, Херсонська та Хмельницька області, де відсоток виконання робіт перевищує 80%. У Чернівецькій та Сумській області ситуація найгірша.

У Кабміні інформують, що в поточному році на ремонт доріг виділено понад 45 млрд грн. Державна субвенція на проекти будівництва доріг місцевого значення склала 11,53 млрд грн.

Офіційний курс НБУ на 23 липня - 26,446 грн / $.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА