12:28 24.07.2018

Tetra Tech виграло контракт USAID на $85 млн на підвищення енергобезпеки України

2 хв читати
Tetra Tech виграло контракт USAID на $85 млн на підвищення енергобезпеки України

Великий світовий постачальник консалтингових та інженерних послуг Tetra Tech, Inc. (NASDAQ: TTEK) оголосив про отримання контракту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на $85 млн для підвищення енергетичної безпеки в Україні.

"Tetra Tech забезпечить технічні послуги для підтримки інвестицій в енергетику в приватному секторі, збільшення генерації з відновлюваних джерел енергії (ВДЕ), надійної та доступної енергії для всіх українців", - ідеться в повідомленні американської компанії.

Tetra Tech уточнює, що конкретні завдання передбачають розробку моделей енергетичного ринку для створення конкуренції, завершення попередніх техніко-економічних оцінок ВДЕ і розробки креативних механізмів фінансового стимулювання для сприяння приватним інвестиціям у ВДЕ.

Передбачається, що Tetra Tech також співпрацюватиме з місцевими організаціями в реалізації програми з розвитку інституційного потенціалу України, заохочення відповідальності за результати та забезпечення стійкості реформ.

Компанія нагадує, що п'ятирічна програма USAID щодо підвищення енергетичної безпеки України за допомогою програми конкурентних енергетичних ринків спрямована на поліпшення нормативно-правової бази в енергетичному секторі, підвищення стійкості енергопостачань у країні.

Tetra Tech зі штаб-квартирою в Пасадені (Каліфорнія, США) надає консалтингові та інженерні послуги глобальним комерційним і державним клієнтам у сфері водопостачання, навколишнього середовища, інфраструктури, управління ресурсами, енергетики та міжнародного розвитку. В компанії - близько 17 тис. працівників. Її виручка у 2017 фінансовому році становила $2,8 млрд.

Tetra Tech у 2018 році вже отримала контракти USAID на $22 млн у Мадагаскарі та $32 млн в Уганді, а в 2017-му - на $57 млн у Пакистані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА