17:10 24.07.2018

Ексімбанк Китаю і Промислово-торговий банк Китаю готові інвестувати в розвиток швидкісного залізничного/сполучення в Україні

2 хв читати
Ексімбанк Китаю і Промислово-торговий банк Китаю готові інвестувати в розвиток швидкісного залізничного/сполучення в Україні

Ексімбанк Китаю і Промислово-торговий банк Китаю готові інвестувати в розвиток швидкісного залізничного/сполучення в Україні - "Укрзалізниця"

Київ. 24 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - ПАТ "Укрзалізниця" заявила про готовність Ексімбанку Китаю і Промислово-торговельного банку Китаю інвестувати в розвиток залізничної інфраструктури України, підвищення якості її використання і швидкості руху, повідомляється на сайті "Укрзалізниці" за підсумками обговорення питань розвитку швидкісного руху та оновлення парку "Укрзалізниці" спільно з представниками китайських банків і залізничних компаній у Києві.

Як повідомляють в "Укрзалізниці", представники китайських залізничних компаній висловили бажання знайти вдалу економічну модель для просування швидкісного руху в Україні.

"Ексімбанк Китаю і Промислово-торговий банк Китаю охоче інвестуватимуть у розвиток залізничної інфраструктури України, підвищення якості її використання і швидкості руху", - наголосили в "Укрзалізниці".

Вітаючи колег з Китаю, в.о. голови правління Євген Кравцов наголосив, що їх готовність до діалогу свідчить про серйозність намірів.

"Будівництво швидкісної залізничної лінії обговорювалося на рівні міністерства. На сьогоднішній день будівництво такого об'єкта ми сприймаємо як державний, національний проект. Я бачу в ньому великий потенціал, але власних коштів "Укрзалізниці" для його реалізації недостатньо", - прокоментував в.о. голови правління Євген Кравцов.

Він уточнив, що є кілька точок - Ковель, Львів і Мукачево, - які є перспективними для з'єднання їх євроколією, що є реалістичним проектом для "Укрзалізниці" на найближчі роки.

Є.Кравцов також запропонував китайським компаніям узяти участь у тендері на електрифікацію лінії Долинська - Миколаїв - Колосівка.

На зустрічі були представлені такі китайські компанії, як China Road And Bridge Corporation, China Railway Construction Corporation International Limited, China Railway Siyuan Survey and Design Group, China Harbour Engineering Co., Ltd., China Railway International Group і China Railway Limited Group.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА