21:50 24.07.2018

Join Up! відмовляється від Airbus А330 і знову скорочує польотну програму

2 хв читати
Join Up! відмовляється від Airbus А330 і знову скорочує польотну програму

Туроператор Join Up! відмовляється від використання широкофюзеляжного літака Airbus А330-200, який споріднена з туроператором SkyUp Airlines брала в "мокрий" лізинг у єгипетської авіакомпанії Air Leisure, і перевозитиме туристів на запланованих раніше рейсах літаками Boeing 737, повідомила прес-служба Join UP! у вівторок.

"У зв'язку з неможливістю отримати дозвіл на польоти в аеропорт Харкова на постійній основі великого повітряного судна такого типу, компанія прийняла рішення не використовувати цей літак в Україні", - йдеться в релізі.

Згідно з ним, перельоти перерозподіляються між літаками меншої місткості SkyUp Ailrlines і авіакомпаній-партнерів Join UP!

"Сьогодні перший виліт Харків-Шарм-ель-Шейх, який мав здійснюватися одним літаком, виконують два борти - рейс Bravo Airways BAY2731 і рейс SkyUp Airlines KUP 7311", - повідомляє прес-служба.

Також в польотну програму турів з Харкова в Шарм-ель-Шейх, окрім рейсів по вівторках і п'ятницях, був доданий рейс у неділю.

У Львівському аеропорту авіакомпанія SkyUp Airlines скасувала низку слотів Airbus A330-200: 25 і 28 липня рейси Хургада-Львів-Хургада (№KUP5414 і №KUP5413), 26 і 29 липня рейси Шарм-ель-Шейх-Львів- Шарм-ель-Шейх (№KUP5314 і №KUP5313). Ці рейси будуть здійснені в ті ж дати, але двома літаками авіакомпаній-партнерів, вказує прес-служба.

Прес-служба Join Up! підкреслює, що всі рейси з аеропорту Харків у напрямку Шарм-ель-Шейха і з аеропорту Львів за напрямками Хургада і Шарм-ель-Шейх здійснюються і далі заплановані згідно з заявленим раніше розкладом.

У повідомленні наголошується, що для зменшення навантаження на флот партнерів з 27 липня буде скорочена частина рейсів до Туреччини: у напрямку Анталія 3 рейси із Запоріжжя, 3 з Харкова і 2 з Одеси, по 1 рейсу з Харкова і Львова в Даламан, а також 3 рейси з Києва в Хургаду. Туристам, які потрапили під оптимізацію, компанія пропонує на вибір: змінити тур на виліт з Києва, змінити тур на інший напрямок Join UP! або повне повернення вартості туру. Туристам, які повертаються з курортів в Україні за даними напрямками в період з 27.07 до 08.08, будуть організовані вивізні рейси, йдеться в релізі.

Join UP! вказує, що відправляє щодня 15-20 рейсів з 3500-5000 туристами за власними чартерними програмами. Протягом тижня з Харкова здійснюється 6 рейсів, з Одеси - 4, зі Львова - 11.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА