13:53 31.07.2018

Wizz Air запустить рейс Харків-Лондон

2 хв читати
Wizz Air запустить рейс Харків-Лондон

Угорська лоукост авіакомпанія Wizz Air із 13 листопада 2018 року здійснюватиме рейси Харків-Лондон (аеропорт "Лутон") тричі на тиждень - щовівторка, щочетверга та щосуботи.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, українські пасажири, які мають намір відвідати Велику Британію, вже можуть бронювати квитки на сайті компанії за цінами від 609 грн/EUR 19,99.

У повідомленні наголошується, що Wizz Air запропонує понад 180 тис. посадочних місць на рейсах до/з України в 2019 році.

Крім відкриття нових маршрутів до/з Харкова, Wizz Air також розмістила третій літак Airbus A320 на своїй київській базі та розширила мережу маршрутів зі Львова до Дортмунда, Гданська, Катовіце та Лондона Лутона.

"Напрямок Харків-Лондон Лутон стане першим в історії Міжнародного аеропорту "Харків" регулярним авіасполученням Слобожанщини та Великої Британії. Ми віримо, що прямі рейси Харків-Лондон Лутон стануть драйвером розвитку фінансових, культурних, економічних і туристичних відносин зі столицею Великої Британії не лише для нашого міста, але і для всієї Східної України", - наводять в повідомленні слова генерального директора авіакомпанії компанії-оператора Міжнародного аеропорту "Харків" "Нью Системс АМ", що входить до групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського, Володимира Васильченка.

Wizz Air, найбільший лоукост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси більше ніж за 600 маршрутами з 27 баз, поєднуючи 145 напрямків у 44 країнах. Флот авіакомпанії охоплює 89 літаків Airbus A320 та Airbus A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером "WIZZ" і включені до індексу FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

В Україні авіакомпанія пропонує перельоти за 33 маршрутами до 11 країн із трьох українських аеропортів у 2018 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА