16:26 01.08.2018

Air Moldova очікує пасажиропотік на рейсах Кишинів-Київ у 5-6 тис./міс.

2 хв читати
Air Moldova очікує пасажиропотік на рейсах Кишинів-Київ у 5-6 тис./міс.

Молдовська авіакомпанія Air Moldova очікує пасажиропотік за маршрутом Кишинів - Київ - Кишинів 5-6 тис. осіб на місяць, повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" віце-директор Air Moldova Віктор Сула.

"Ми плануємо десь 5-6 тис. пасажирів на місяць. Це буде близько 30% пасажирів категорії point-to-point і десь близько 70% транзитних. У нас хороша мережа в Італії: ми літаємо у сім міст, і це те, чому немає аналогів на ринку України ", - заявив він.

В.Сула також повідомив, що в планах авіакомпанії наразі немає рейсів до інших міст України.

"Але якщо все буде добре, домовимося з МАУ щодо другого рейсу до Києва. У нас була спроба літати з Одеси до Кишинева, але це занадто близько, тому не надто приваблює трафік", - зазначив керівник Air Moldova.

За його словами, з Києва до Кишинева також здійснюють щоденний рейс "Міжнародні авіалінії України", з якими авіакомпанія також уклала договір код-шеринга.

Як зазначив В.Сула, Україна приваблива для Air Moldova, зокрема, через безвізовий режим.

Як повідомлялося 1 серпня Air Moldova розпочала виконання рейсу Кишинів - Київ - Кишинів шість разів на тиждень (окрім суботи) з вильотом з Києва о 17:10, а з 22 вересня - щодня.

У липні 2018 року Молдова виставила Air Moldova на продаж.

Виконання рейсів з Кишинева до Києва та Одеси авіакомпанія розпочала 26 жовтня 2015 року.

Air Moldova - національний перевізник Молдови. Базується в міжнародному аеропорту "Кишинів".Є власницею флоту з літаків Embraer 190 і Airbus 320.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА