11:14 02.08.2018

"Астарта" спростовує інформацію про плани щодо розміщення єврооблігацій у 2018 р.

1 хв читати
"Астарта" спростовує інформацію про плани щодо розміщення єврооблігацій у 2018 р.

Агропромисловий холдинг "Астарта", найбільший виробник цукру в Україні, спростовує наявність планів щодо випуску єврооблігацій цього року.

"Зазначена інформація не відповідає дійсності. Компанія не розглядає варіант використання відповідного інструменту довгострокового фінансування", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі "Астарти".

Раніше видання Debtwire повідомляло про наміри "Астарти" й Укргазбанку дебютувати у 2018 році на зовнішньому борговому ринку.

Термін розміщення цінних паперів, а також їх обсяг не уточнювався.

Щодо Укргазбанку зазначалося, що цінні папери можуть бути випущені для фінансування проектів відновлюваної енергетики.

"Астарта" - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який провадить діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До його складу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства з земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми.

АБ "Укргазбанк" створений у 1993 році, і станом на 1 січня 2018 року держава в особі Мінфіну володіла 94,9409% його акцій.

Згідно з даними НБУ, на 1 січня 2018 року Укргазбанк за розміром активів посідав 4-те місце (69,274 млрд грн) серед 84 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА