16:59 03.08.2018

Сміттєспалювальний завод "Енергія" в Києві буде в серпні закрито на місяць на плановий ремонт

1 хв читати
Сміттєспалювальний завод "Енергія" в Києві буде в серпні закрито на місяць на плановий ремонт

Єдиний в Україні діючий сміттєспалювальний завод "Енергія" (Київ) працює стабільно і готується до щорічного ремонту, який триватиме з 15 серпня до 15 вересня включно, повідомляє Управління інформзабезпечення і доступу до публічної інформації Київської міської державної адміністрації .

"Обладнання досить зношене, тому його потрібно регулярно перевіряти, ремонтувати й оновлювати. Попереду опалювальний сезон і ми повинні бути впевнені, що у нас все обладнання готове до зими", - зазначив директор заводу "Енергія" Сергій Крикун.

За його словами, в поточному році під час ремонту планують замінити металевий захист бункера твердих побутових відходів, парові засувки на загальному паропроводі і живильні лінії котлів (трубопроводи живлення котлів водою), перекласти близько 20 метрів теплотраси, яка йде від заводу до міста. Одразу після ремонту завод знову відновить прийом сміття і продовжить свою роботу.

У КМДА нагадали, що з 1 серпня завод "Енергія" разом зі столичними ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 перейшов в управління комунального підприємства "Київтеплоенерго". Щодоби він приймає і утилізує близько 750 тон твердих побутових відходів Києва - понад 25% від загального обсягу. Вироблена на заводі теплова енергія забезпечує гарячим водопостачанням жителів столичного масиву "Позняки".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА