09:28 07.08.2018

Київська влада спеціальною голограмою планує позначати законно встановлені МАФи

1 хв читати
Київська влада спеціальною голограмою планує позначати законно встановлені МАФи

У Києві за допомогою спеціальної голограми планують позначати законно встановлені МАФи, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.
"Спеціальна голограма, розміщена, наприклад, на автокав'ярні, візку з продажу напоїв або торговельному наметі є підтвердженням законності встановлення та торгівлі", - йдеться в повідомленні.
За словами розробників проекту, це унеможливить розміщення торговельних точок за фальшивими договорами й дасть змогу підвищити контроль з боку громадськості і, в разі необхідності, з боку контролюючих органів.
Як зазначається, пілотний проект із розміщення голограм впроваджує комунальне підприємство "Міський магазин", підпорядковане Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.
"На сьогодні пілотний проект реалізовано на території Парку партизанської слави в Києві. Так, станом на початок серпня видано чотири голограми на засоби пересувної торгівлі і чотири - на об'єкти сезонної торгівлі", - повідомив директор підприємства Андрій Андрущенко.
Він зазначив, що до кінця серпня голограмами забезпечать усі легально встановлені точки дрібнороздрібної торгівлі в Києві
Зазначається, що голограми видаються на всі засоби пересувної та об'єкти сезонної торгівлі, право на розміщення яких виборено на відкритих торгах; за якими укладено відповідні договори щодо розміщення і щодо яких сплачено відповідні кошти.
Також у держадміністрації наголосили, що всі самовільно розміщені МАФи підлягають демонтажу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА