16:47 17.08.2018

H&M планує відкрити другий магазин в Україні в жовтні

2 хв читати
H&M планує відкрити другий магазин в Україні в жовтні

Шведський власник мережі магазинів одягу Hennes & Mauritz AB (H&M) відкриє другий магазин мережі в Україні вже в жовтні в київському ТРЦ Sky Mall, повідомила генеральний директор H&M в Україні Домінік Фантачіно.

"Перший магазин площею 3 тис. кв. м ми відкриємо завтра (18 серпня - ІФ) у ТРЦ Lavina Mall, а другий - у ТРЦ Sky Mall у жовтні. Ми впевнені, що Україна - великий ринок, і ми досліджуємо інші локації в Києві та інших великих містах", - сказала вона на зустрічі з пресою в п'ятницю.

За словами гендиректора H&M Фредріка Олссона, компанія також розглядає можливість відкриття магазинів в Україні в стрит-рітейлі.

"Ключова вимога до локації магазинів, як говорив наш засновник, - бути там, де покупці ходять із сумками для покупок... Є ще багато привабливих локацій і, можливо, одного дня ми також відкриємо магазин на Хрещатику", - сказав Ф.Олссон.

Компанія також розробляє власний онлайн-магазин, проте терміни його запуску поки що невідомі. "Ми інвестуємо у створення інтернет-магазину. Ми зробимо це так швидко, як зможемо, але першим кроком має стати відкриття нашого (офлайнового - ІФ) магазину, і тільки після цього ми зможемо дізнатися більше про цей ринок, про покупців", - пояснила К.Фантачіно.

За словами гендиректора рітейлера, H&M оптимістично оцінює перспективи розвитку мережі в Україні. "Завжди складно сказати, чи правильний це момент для виходу на ринок. Ми спостерігали за Україною, і ваша економіка останні 2,5 року зростає. Їздячи сьогодні вранці Києвом, я бачив багато модних людей. Є інтерес до моди, економіка та середній клас ростуть. Ми впевнені, що на Україну та H&M в Україні чекає багато успішних років попереду", - зазначив Ф.Олссон.

Водночас H&M поки що не планує виводити на український ринок інші бренди групи.

"Сподіваємося, завтра (18 серпня - ІФ) буде хороший старт, і тоді буде сильний інтерес і до інших брендів. Це дуже конкурентний ринок. Але ми починаємо з H&M, придивляємося, вивчаємо ринок", - пояснив Ф.Олссон.

Інвестиції у вихід на український ринок компанія не розголошує.

За інформацією прес-служби H&M, пріоритетним напрямом для розширення мережі H&M в Україні є інші великі міста, крім Києва, у зв'язку з великим попитом з їх боку. Наразі рітейлер досліджує великі міста та шукає відповідні локації.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА