10:05 21.08.2018

"Укрпошта" розпочала співпрацю з F.ua і Rozetka

1 хв читати
"Укрпошта" розпочала співпрацю з F.ua і Rozetka

ПАТ "Укрпошта" (Київ) розпочало співпрацю з інтернет-супермаркетом Rozetka та інтернет-магазином F.ua, зазначається в повідомленні на сайті компанії.

"Укрпошта" розпочала співпрацю з інтернет-магазином F.ua, який входить до десятка лідерів-продавців техніки в Україні", - заявляють у компанії.

У перші дні роботи в тестовому режимі "Укрпошта" доставила понад 1 тис. відправлень, кількість замовлень продовжує зростати.

Водночас на своїй сторінці у Facebook гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський заявив про співпрацю національного поштового оператора з Rozetka.ua.

"Укрпошта" нарешті "включилася" в Rozetka.ua. Цього очікували мільйони потенційних покупців. Тепер вони мають можливість (поки що за певним переліком товарів) замовити доставку "Укрпоштою". Це дуже важливий для нас сигнал довіри з боку ринку e-commerce", - написав він.

За словами І.Смілянського, крім "Розетки" і F.ua "Укрпошта" також співпрацює з компаніями "ЛеБутік", "Парфумс", "Якабу", "Ламода", "Топ Шоп", "Мейкап" і низкою інших відомих інтернет-магазинів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА