16:23 26.08.2018

Порошенко підписав закон про підвищення соцзахисту військовослужбовців

1 хв читати
Порошенко підписав закон про підвищення соцзахисту військовослужбовців

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям закону України" Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях".

"Забезпечуються та гарантуються права українського війська у зв'язку з проведенням Операції об'єднаних сил. Водночас гарантується підвищення рівня соціального захисту українських військовослужбовців. І на сьогодні, я переконаний, що це той шлях, яким ми рухаємося в дуже правильному напрямку", - наголосив президент на зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних представництв України та військовослужбовцями Збройних сил під час робочої поїздки до Авдіївки (Донецька обл.) у неділю.

Як повідомляється на сайті глави держави, метою цього закону є забезпечення комплексного врегулювання питання соціального захисту громадян, які беруть участь у здійсненні заходів щодо забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі та стримування збройної агресії Росії в Донецькій і Луганській областях, та інших питань, пов'язаних із здійсненням зазначених заходів.

Реалізація закону дасть змогу учасникам ООС отримати право на користування державними гарантіями, передбаченими для учасників АТО, ветеранів та учасників бойових дій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА