15:45 28.08.2018

Київ відкрив прийом заявок на будівництво сміттєпереробного заводу

1 хв читати
Київ відкрив прийом заявок на будівництво сміттєпереробного заводу

КП "Київкомунсервіс" відкрило прийом заявок на конкурс із визначення виконавця послуг із переробки та захоронення побутових відходів, виготовлених у столиці, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Згідно з повідомленням, прийом заявок розпочався 28 серпня і триватиме до 28 вересня.

Як повідомлялося раніше, згідно з конкурсною документацією на сайті "Київкомунсервісу", мінімальна потужність переробного підприємства має становити 426 тис. тонн, тоді як річний обсяг вироблених побутових відходів у Києві становить 1,2 млн тонн.

Новий сміттєпереробний завод має розташовуватися поблизу від географічного центру столиці.

До конкурсу на будівництво об'єкта допускаються учасники з досвідом створення та експлуатації об'єктів сміттєпереробки. Переможець конкурсу зобов'язаний буде надавати послуги з переробки відходів не менше ніж 25 років із моменту введення об'єкта до експлуатації.

Перший етап конкурсу - оцінювання відповідності конкурсантів кваліфікаційним умовам - розпочнеться в кінці вересня. Другий етап передбачає оцінку пропозицій учасників конкурсу.

Як повідомлялося з посиланням на мера Києва Віталія Кличка, новий завод із переробки сміття в столиці планується побудувати протягом наступних двох-трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА