10:00 30.08.2018

ФДМ авторизував четвертий e-майданчик для реєстрації звітів про оцінку нерухомості

1 хв читати
ФДМ авторизував четвертий e-майданчик для реєстрації звітів про оцінку нерухомості

Фонд держмайна (ФДМ) України розширив можливість оцінювачів у виборі електронних майданчиків для перевірки оціночної вартості нерухомого майна, авторизувавши четвертий e-майданчик "Реєстр оцінки".

"Фонд авторизував іще один майданчик у Єдиній базі звітів про оцінку. Нею став "Реєстр оцінки", оператором якого є компанія "Інформаційно-консалтинговий центр АСБОУ". Це вже четвертий майданчик. Їх кількість збільшуватиметься, щоб оцінювачі мали вибір і користувалися саме тим, який найзручніший для них", - написав в. о. голови ФДМ Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

Він також повідомив, що станом на 29 серпня в Базі даних зареєстровано 45,4 тис. звітів про оцінку. "Отже, за останні два тижні кількість зареєстрованих звітів зросла в 1,5 разу", - зазначив в. о. голови ФДМ.

За його даними, кількість перевірених нотаріусами звітів становить 25,6 тис., що непрямо свідчить про здійснення угод. Орієнтовний розмір сплати податків до державного бюджету становить майже 731 млн грн, що в 1,7 разу вище за показники двотижневої давнини й у 13 разів більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

Як повідомлялося, з авторизацією першого е-майданчика "Оцінка. online" в Україні почала працювати система перевірки оціночної вартості нерухомого майна з модулем, що встановлює мінімальну вартість об'єктів при реєстрації звітів про оцінку нерухомості в Єдиній базі даних звітів про оцінку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА