16:49 30.08.2018

Кабмін планує частково профінансувати держсубвенцію "Київенерго" за рахунок перерозподілу коштів на реформу держуправління

1 хв читати
Кабмін планує частково профінансувати держсубвенцію "Київенерго" за рахунок перерозподілу коштів на реформу держуправління

Кабінет Міністрів України планує профінансувати державну субвенцію "Київенерго", зокрема, за рахунок перерозподілу коштів, передбачених на реформу державного управління, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.

"Вчора мали дискусію із цього приводу на уряді, і за ініціативи Володимира Гройсмана ухвалили рішення надати місту субвенцію у розмірі 729 млн грн... До речі, одним із джерел субвенції планується перерозподіл частини коштів, передбачених на цей рік на програму реформи державного управління", - написав він у соцмережі Facebook у четвер.

За словами міністра, Стратегію реформи держуправління буде частково переглянуто, враховуючи результати оцінки SIGMA та висновки за підсумками першого етапу реформи.

Як зазначалося, В.Гройсман повідомив про готовність Кабінету Міністрів погодити державну субвенцію "Київенерго" у розмірі 729,56 млн грн, яка дасть змогу укласти договір щодо постачання газу між КП "Київтеплоенерго" і НАК "Нафтогаз України" до початку опалювального сезону.

Київська міськдержадміністрація звернулася до Кабміну з проханням погодити компанії "Київенерго" субвенцію для укладення договору щодо постачання газу між КП "Київтеплоенерго" і НАК "Нафтогаз України". Погашення державних зобов'язань перед "Київенерго" дасть змогу вирішити питання балансування боргів і списання штрафних санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ціна на газ для українських домогосподарств залишиться незмінною ще на один рік - "Нафтогаз"

Україна не планує виставляти газотранспортні потужності на аукціон після завершення транзитного договору з РФ

"Метінвест" з 1 травня підвищить зарплату працівникам виробничих та ремонтних підприємств в Україні

Європейські компанії не зможуть надавати профпослуги своїм "дочкам" у РФ із червня

NovaPay сформувала мережу з 2,8 тис POS-терміналів по Україні

США в рамках тиску на РФ готують санкції проти деяких китайських банків - ЗМІ

"Укрнафта" збільшила запаси на 3 млн тонн нафти та 0,6 млрд куб. м газу

ВР розгляне питання звільнення семи членів Рахункової палати - Железняк

Розвиток ринку біометану допоможе аграріям диверсифікувати бізнес - Мінагрополітики

Moneyveo планує збільшити частку на ринку споживчого кредитування до 14,5-16,5% у 2024 р.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА