16:30 31.08.2018

Син заступника секретаря РНБО Гладковського увійшов до наглядової ради ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському"

2 хв читати
Син заступника секретаря РНБО Гладковського увійшов до наглядової ради ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському"

Син заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олега Гладковського Ігор Гладковський увійшов до складу наглядової ради ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" (Київ).

Згідно з офіційним повідомленням компанії в системі розкриття інформації НКЦПФР у п'ятницю, І.Гладковський увійшов до складу наглядової ради як уповноважений представник у ПрАТ від акціонера ТОВ "Хюндай Мотор Україна" замість Олександра Цимбала, який перебував на цій посаді з березня 2017 року.

Як випливає з повідомлення, протягом останніх п'яти років І.Гладковський, якого введено до складу наглядової ради з 31 серпня, обіймає посади гендиректора ТОВ "Хюндай Мотор Україна" та члена НР ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний фонд "СОВА".

І.Гладковського обрано на посаду члена НС "Кузні" терміном на один рік і сім місяців.

ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" (раніше ПАТ "Ленінська кузня") - одне з відомих на ринку підприємств суднопрому України, в умовах зовнішньої агресії підприємство освоює виробництво нових розробок оборонного призначення.

За даними з відкритих джерел, в умовах зовнішньої агресії підприємство освоює виробництво нових розробок оборонного призначення, серед яких 40-мм гранатомет УАГ-40 із вітчизняною оптикою, бойові модулі для бронетехніки ОБМ, БМ "Скорпіон". У 2015 підприємство розпочало роботи зі створення двох нових бронемашин - 10-тонної БКМ "Тритон" і 15-тонної БМ "Арбалет". Також завод бере участь у кооперації з виробництва радіоелектронного обладнання для захисту держкордону.

У 2016 році уряд надав ПАТ "Ленкузня" право на здійснення експорту товарів військового призначення власного виробництва та імпорту товарів військового призначення в інтересах власного виробництва терміном до 1 червня 2018 року. У 2017 році з урахуванням перейменування підприємства в ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" його повноваження спецекспортера було продовжено терміном до 1 січня 2021 року.

Основним акціонером приватизованого в 1995 році суднозаводу є ПАТ "Недиверсифікований корпоративний інвестфонд "Прайм Ессетс Капітал" (раніше - "Фонд "Петра Порошенка", Київ).

За даними компанії, за підсумками 2017 року ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" збільшило чистий прибуток за МСФЗ порівняно з 2016 роком у 2, 2 раза - до 18,62 млн грн, його чистий прибуток зріс у 6,6 раза (557,36%) - до 776,18 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА