16:12 06.09.2018

"Урядовий кур'єр" продовжує затягувати з публікацією левової частки рішень НКРЕКП

1 хв читати
"Урядовий кур'єр" продовжує затягувати з публікацією левової частки рішень НКРЕКП

Офіційне видання "Урядовий кур'єр" продовжує затягувати з публікацією левової частки рішень Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), повідомила глава регулятора Оксана Кривенко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

"Публікується половина рішень. З початку поточного року були опубліковані 73 з 131 рішення", - сказала вона.

Як повідомлялося, попередній глава НКРЕКП Дмитро Вовк неодноразово звинувачував "Урядовий кур'єр" в грубому втручанні в роботу комісії шляхом "ручного регулювання" оприлюднення рішень регулятора.

Негативний вплив "Урядового кур'єра" на роботу українського енергорегулятора відзначає й "Енергетичне співтовариство".

У свою чергу, "Українська асоціація відновлюваної енергетики" звинувачує "Урядовий кур'єр" у заданні багатомільйонних збитків відновлюваній енергетиці країни шляхом затримки публікації рішень НКРЕКП.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.


Повний текст ексклюзивного інтерв'ю глави НКРЕКП Оксани Кривенко "Інтерфакс-Україна" читайте на головній сторінці агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА