20:36 08.09.2018

Порошенко: Ми будемо стимулювати IT-бізнес

1 хв читати
Порошенко: Ми будемо стимулювати IT-бізнес

Президент України Петро Порошенко виступає за стимулюючі заходи для створення бізнес-інкубаторів, в тому числі в сфері створення IT-продукту.

"Безумовно, ми будемо робити стимулюючі позиції і щодо оподаткування, і щодо створення бізнес-інкубаторів, в тому числі для IT-бізнесу", - сказав П.Порошенко під час спілкування з молоддю в рамках поїздки до Вінниці в суботу.

Він підкреслив, що бізнес-інкубатор - це не тільки виробництво холодильників або іншої техніки - це виробництво IT-бізнесу.

"І якщо тут будуть кабінети, комп'ютери, доступ до мереж, я думаю, що той, хто хоче, його не зупинити. І впевнений, що наші комп'ютерні стартапи ніхто не зупинить", - сказав президент.

П.Порошенко нагадав, що коли він тільки став президентом, у нього в кабінеті не було навіть комп'ютера "з міркувань безпеки", а зараз уряд переходить до електронного уряду, до електронної системи держзакупівель ПроЗорро, до електронних декларацій. "І там потрібен ваш труд" - сказав президент.

"А якщо є конкретні кроки щодо державної підтримки - я відкритий до цього, і ми рішуче будемо робити ці зміни", - додав Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА